Tillsammans fixar vi lägre priser

ViByggare är en sammanslutning för byggare som vill ha lägre priser på allt – från maskiner och byggmaterial till bilar och drivmedel. För varje ny medlem ökar vår förhandlingsstyrka. Vi förhandlar så kan du ha fullt fokus på din verksamhet. Det är enkelt att bli medlem.

Antalet medlemmar i ViByggare växer nu snabbt. Vi hoppas att snart vara över 500 byggföretag från hela Sverige. För varje ny medlem ökar vår förhandlingsstyrka, vilket gör att vi kan pressa priserna till riktigt låga nivåer = bättre lönsamhet för dig på varje jobb. Dessutom kan du sätta fullt fokus på att bygga, så tar vi hand om prisförhandlingarna i ditt ställe.

Som medlem betalar du 249 kr/månaden ex moms. Du kan också välja att betala hela årsbeloppet 2 900 kr ex moms direkt och få en välkomstpremie.

Givetvis får du bra rabatter på byggvaror och maskiner, men vårt mål är att fixa riktigt schyssta avtal på allt en du som företagare byggbranschen kan behöva – alltså även exempelvis från drivmedel, försäkringar och fordon. När du blir medlem och fått inloggning, kan du se alla gällande rabatter på www.vibyggare.com.

Som företagare överöses du av många erbjudanden om rabatter där det ofta finns en dold avgift eller något annat man inte berättar. Men när det gäller ViByggare finns det inga dolda avgifter eller hakar.  Allt bygger på att vi samverkar och bygger en unik plattform som ger oss bättre priser chans till högre lönsamhet. Välkommen som medlem!
Hur mycket du tjänar beror på hur mycket du köper. En vanlig mindre byggfirma kan utan tvekan tjäna 50 000 – 100 000 kr genom att utnyttja våra leverantörsrabatter. I takt med att vi tar in alltfler leverantörer ökar dina möjligheter att tjäna pengar på ditt medlemskap.