Här är företagen som ger förmåner till dig som blir medlem

ViByggares avtalsleverantörer blir alltfler. Genom att gå med i ViByggare får du del av såväl fasta rabatter som kampanjerbjudanden som leverantörerna ger exklusivt till medlemmarna. De generella rabatterna varierar med bransch och företag, men ligger inom intervallet 5 – 30 %. Om du blir medlem
kan du se exakt vad som gäller.

Leverantörerna


VIANOR
VIANOR är en av Nordens ledande däckservice- och bilservicekedjor. Hos företaget möter du ansvarsfulla yrkesmänniskor med passion för sitt jobb och som gärna delar med sig av sin kunskap. Vianor:s målsättning är att vara landets bekvämaste ”one-stop-shop” för hela bilägandet.
YP Yrkesbutiker
YP Yrkesbutiker är specialister på arbetskläder och personligt skydd av hög kvalitet. Företaget har Blåkläder som huvudleverantör och står för god service, framåtanda och nytänkande.
K-rauta
K-rauta är rikstäckande kedja med 17 byggvaruhus runt om i Sverige. I varuhusen hittar du ett brett sortiment med allt du behöver för byggprojektet, från virke till maskiner och verktyg. K-rauta vill vara en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt – att ett handslag fortfarande gäller.
OKQ8
OKQ8 är har 700 stationer jämt fördelade över Sverige – var tredje drivmedelsstation. Med OKQ8 Företagskort är det enkelt att vara i rörelse. En station med allt du och bilen behöver finns alltid nära till hands. ViByggare har ett förmånligt avtal som ger rabatter på drivmedel och övriga produkter till bilen.
Peugot
Med ett av marknadens bredaste utbud av transportbilar, kan du alltid hitta en Peugot-modell som passar både dig och ditt företag. Sortimentet omfattar allt från instegsmodellerna ”InBusiness” till de fullutrustade ”Pro+” modellerna. Alla Peugots modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Som medlem i VIBYGGARE erhåller du mycket förmånliga rabatter på våra peronbilar och transportbilar
Mobilect
Mobilect har specialister på telekomlösningar, inte minst på fordonsidan. Företaget kan hjälpa dig med bland annat mobiltelefon, alkolås, backkameror, körjournaler, larm och kommunikationsutrustningar. Mobilect gillar långa kundrelationer och kan utföra de flesta installationer i alla typer av bilar.
Söderberg & Partners
Söderberg & Partners grundades 2004 och är Nordens ledande och största finansiella rådgivare samt förmedlare av företagsförsäkringar. Med hjälp av väl utformade analyser och digitala hjälpmedel, hjälper de kunderna att hitta optimala lösningar. Företaget har de senaste sex åren fått utmärkelsen ”Branschens nöjdaste kunder”
Wiedland
Wiedland är en e-butik som erbjuder ett brett sortiment inom bland annat isolering, ytskydd, förbrukningsartiklar och säkerhetsknivar. De flesta av företagets kunder finns inom byggsektorn.
Scaldia
Scaldia är en ledande distributör av produkter, lösningar och servicetjänster kopplade till bland annat trycksaker, hygien- och städartiklar, packprodukter samt skyddskläder under det egna varumärket Worksafe. Scaldia har över 65 000 företagskunder i 19 europeiska länder.
Verktygsvaruhuset
Verktygsvaruhuset är experter på allt som gäller säkerhet, lås och larm. Företaget utför även projektering, installation och service av exempelvis dörrautomatik, passersystem, utrymning och värdeförvaring. Företaget är också en Sveriges största återförsäljare av Makita, ett ledande varumärke inom batterimaskiner med ett brett sortiment.
Digitala byrån
Digitala byrån har specialiserat sig på att hjälpa små- och medelstora bolag med sin bokföring. Med modern teknik och ett strukturerat arbetssätt hjälper de kunderna att minimera tidsåtgången. Den tid som sparas, använder Digitala byrån till personlig rådgivning med målsättningen att öka sina kunders lönsamhet.
Hyreslandslaget HLL
HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Här hittar du bygg- och anläggningsmaskiner, liftar, bodar och vagnar – alla från välkända varumärken. Erfarna medarbetare hjälper dig att hitta rätt utrustning utifrån dina behov.
Hilti
Cirkel K
Circle K Sverige har cirka 770 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är 300 fullservicestationer med drivmedel, fräsch och näringsriktig mat, gott ekologiskt kaffe på nymalda fairtrade-märkta bönor, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.
Mercedes Benz
Med en paketlösning från Mercedes Benz bestämmer du själv hur ditt bilägande ska se ut och vad det får kosta. Från kompakta stadstransportbilen Citan till rymliga Sprinter och det breda sortimentet av tjänstebilar – vad du än väljer åker du som stjärna.
Scandinavianluxepool
Scandinavianluxepool erbjuder Sveriges bredaste sortiment av exklusiva pooler och pooltak. Här hittar du allt för för poolen – pumpar, filter, vattenrengöring, poolkem, uppvärmning och säkerhet.